Hotel Demidoff Milan - Acasă - Hotel de 3 stele aproape de stația de tren Milano Centrale

Facebook Twitter Flickr Youtube
 
 
ACASĂ
CAMERE ȘI SERVICII
LOCAȚIE
REZERVĂRI  
Disponibilitatea
 
Oferte Speciale

Oferte speciale sunt frecvent disponibile – clic pe pagina Rezervări acum pentru a afla ce este disponibil.
     

Oferte garantate!

 
Cele mai bune oferte sunt garantate când rezervați online direct cu Hotel Demidoff Milano, folosind Sistemul de Rezervare în Timp Real.

Acest sistem vă permite să verificați disponibilitatea camerelor până la un an în avans și să faceți o rezervare online în timp real, cu o confirmare imediată a rezervării.
 
Bine ați venit la Hotel Demidoff Milano

Bine ați venit la Hotel Demidoff Milano, acest hotel de 3 stele atractiv și confortabil în centrul orașului Milano oferă oaspeților o atmosferă curată, confortabilă și relaxantă, având o locație superbă, la doar câteva minute de stația de tren Milano Centrale.

Hotel Demidoff Milano a fost renovat recent și oferă oaspeților o atmosferă primitoare cu technologie modernă și o serie de facilități, pentru a face șederea Dvs. cu noi cât mai relaxantă și fără probleme. Sunteți la Milano pentru afaceri? Aveți nevoie de un hotel central cu conexiuni bune pentru Fieramilano și Fieramilanocity? Hotel Demidoff este alegerea perfectă, deoarece este pe Linia Roșie, la doar jumătate de oră de la centrul expozițional din Milano.

Turul Virtual Interactiv

Ca să vedeți cum este hotelul, uitați-vă la Turul Virtual Interactiv al Hotelului Demidoff Milano, care a fost dezvoltat folosind cele mai noi tehnologii web.

Folosind această caracteristică nouă și interesantă, puteți face o plimbare imaginară în jurul zonelor publice și private ale hotelului Demidoff, un hotel fantastic de 3 stele la Milano, și puteți mări sau micșora după placul Dvs. cele 360 de fotografii digitale.

Locație

Situat pe Via Plinio, lângă Corso Buenos Aires, acest hotel este ideal pentru a face shopping la Milano. Locația centrală a hotelului Demidoff Milano este ideal atât pentru turiști, cât și pentru oameni de afaceri. Clic pe pagina Locația Centrală pentru a vizualiza harta interactivă a Hotelului Demidoff Milano și aflați mai multe despre locurile de vizitat din zona înconjurătoare.

Hotel Demidoff Milano este situat ideal pentru clienții de afaceri pentru că are accesibilitate ideală pentru ambele Fiere – Fiera Milano și Fiera Milano City, precum și la rețeaua ferovială națională a Italiei și la toate mijloacele de transport public local. În plus, acest hotel modern de 3 stele este echipat cu o serie de facilități moderne.

 
 
 

Hotel Demidoff Milan | Via Plinio, 2 - 20124 Milan Italy | P.IVA 00418020152
Site creat și întreținut de : Fisheyes Ltd | Copyright Hotel Demidoff Milan