Hotel Demidoff Milan - Locație - 3 stele în centrul orașului Milano este la 20 metri de Stația de Metrou Lima Linia 1

Facebook Twitter Flickr Youtube
 
 
ACASĂ
CAMERE ȘI SERVICII
LOCAȚIE
REZERVĂRI  
Disponibilitatea
 
Vă rugăm așteptați ca Harta Interactivă Locație de mai jos să se încarce... Clic pe hartă pentru a vă deplasa în jurul zonei sau a mări/micșora Clic aici pentru full screen...
     
 

Clienții care vin cu afaceri au luxul de a se deplasa rapid și eficient și în afara orașului, de asemenea se pot bucura de acces ușor la cele mai importante locații comerciale ale orașului – vecinătatea STAȚIEI DE METROU LIMA (20 metri) face cele două 'Fiere' faimoase ale orașului Milano ușor accesibile - Amendola Fieramilanocity 12 stații pe Metrou Linia 1 (20 minute) sau Fiera Rho 21 stații pe Metrou Linia 1 (40 minute), unde evenimente de afaceri de amploare atrag mii de reprezentanți în afaceri la Milano care caută cazare centrală.

Oaspeții care vizitează acest oraș captivant pentru shopping sau plăcere pot de asemenea profita de locația centrală a hotelului Demidoff Milano. Doar la un scurt drum cu metroul – 10 minute – se află Duomo din Milano, al doilea ca mărime din Italia; hotelul este situat ideal pentru a vizita cele mai importante muzee și exemple ale arhitecturii din diferite perioade ale istoriei lungi și mărețe ale orașului. Pentru sfaturi detaliate despre comorile orașului Milano, consultați Demidoff Hotel Milano Informații Turistice. Dacă veniți la Milano pentru fotbal, cum ar fi meciuri din Liga Campionilor cu Inter și Milan sau derbyul milanez din seria A, Inter- AC Milan, atunci Hotel Demidoff este ideal ca să ajungeți la San Siro Stadium, pentru că stația de metrou Lotto este la doar 20 minute pe Linia 1 de la  stația Lima, care este chiar lângă hotel.

 
Locație

Fie că vizitați acest oraș istoric superb pentru afaceri, fie pentru plăcere, locația ideală a hotelului Demidoff Milano în centrul orașului oferă oaspeților confortul și comoditatea de a cutreiera cu ușurință acest oraș cosmopolit.

La doar câteva minute de Stația de Tren Milano Centrale (1 km) și la doar 20 metri de stația de metrou Lima, Linia 1, ne face hotelul ideal pentru a avea acces ușor la Amendola Fieramilanocity sau Fiera Rho. Situat în inima  centrului orașului, vă puteți bucura de Corso Buenos Aires din apropiere, care este una dintre zonele cele mai bune de shopping din Milano.

Hotel Demidoff – Direcții

Dacă sosiți cu avionul la  Aeroportul Milano Linate International luați unul dintre autobuzele frecvente sau trenul la Stazione Centrale sau luați direct un taxi până la hotel (aproximativ 7 km).

De la Aeroportul Malpensa este mai recomandabil să luați un tren decât un taxi, pentru că Malpensa este un pic departe.

După ce ajungeți la Stazione Centrale puteți merge pe jos până la hotel (1km) sau o stație cu metroul (linia roșie) până la Piazza Lima și ați ajuns la hotel. Nu ezitați să imprimați harta de mai sus ca să vă ajute și bucurați-vă de hotelul nostru de 3 stele la Milano.

Pentru o vedere panoramică a hotelului Demidoff Milano, clic pe Harta Interactivă a orașului din  stânga, unde aveți și fotografii prin satelit ca opțiune.

 
 
 

Hotel Demidoff Milan | Via Plinio, 2 - 20124 Milan Italy | P.IVA 00418020152
Site creat și întreținut de : Fisheyes Ltd | Copyright Hotel Demidoff Milan