Hotel Demidoff Milan - Camere si Servicii - Hotel de 3 Stele aproape de stația de tren Milano Centrale

Facebook Twitter Flickr Youtube
 
 
ACASĂ
CAMERE ȘI SERVICII
LOCAȚIE
REZERVĂRI  
Disponibilitatea
 
Oferte Speciale

Oferte speciale sunt frecvent disponibile – clic pe pagina Rezervări acum pentru a afla ce este disponibil.
     

Servicii

 

Concierge-ul hotelului vă stă la dispoziție și vă ajută în căutarea unui restaurant, organizarea transportului de la aeroport, vizitarea obiectivelor turistice sau poate chiar cu bilete de fotbal pentru meciurile mari din Liga Campionilor.

Hotelul are acoperire internet Wi-Fi peste tot și un mic dejun bogat tip bufet este servit șapte zile pe săptămână de la ora 7:30 până la 10:00. Room service este de asemenea disponibil, ca și o gamă variată de servicii turistice, despre ce se întâmplă în zonă, și de obocei se întâmplă multe lucruri. Vedeți pagina Locație pentru mai multe detalii despre atracții turistice în apropiere. Camere cu hidromasaj extra sunt de asemenea disponibile la cerere.

 
Camerele Noastre

Toate cele 41 de camere private ale hotelului Demidoff Milano de 3 stele sunt spațioase, cu un design elegant și au o serie de facilități, menite să facă șederea Dvs. la noi cât mai confortabilă și fără probleme. Toate camerele au aer condiționat, baie privată cu accesorii, minibar, internet Wi-Fi * -supliment cu plată- și un seif de la recepție gratuit.

Acest hotel renovat recent în centrul orașului Milano – situat ideal, la o stație de metrou de la gara Milano Centrale și la doar 20 metri de stația de metrou (LIMA, linia 1) – oferă confort și relaxare în ambient rafinat. Uitați-vă la Hotel Demidoff Milano Tur Virtual Interactiv pentru a vedea acest hotel central fermecător de 3 stele din Milano din confortul casei sau biroului Dvs.

Hotel Demidoff Milano are la dispoziție 41 de camere de oaspeți liniștite și confortabile de diverse dimensiuni, pentru a servi cerințele oricărui tip de călător. Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm, nu ezitați să le menționați în caseta de comentarii, când rezervați online. Cele mai bune tarife sunt garantate pentru oaspeții care rezervă online direct cu Hotel Demidoff Milano, folosind Sistemul de Rezervare în Timp Real și aveți o confirmare imediată a rezervării. Vedeți pagina Rezervări pentru mai multe detalii.

Este un criteriu ca Hotel Demidoff Milano să ofere oaspeților luxul și confortul aerului condiționat controlat individual, încălzirea centrală, Tv internațional prin satelit/cablu cu canale engleze, americane și franceze, acces internet pentru clienții cu modem propriu și telefon cu linie directă pentru a avea toate facilitățile din casa sau biroul Dvs. Toate camerele au baie proprie cu uscător de păr și set de baie cu accesorii. Detectoare de fum sunt instalate pentru siguranța Dvs. și la recepție vă furnizăm seifuri pentru protecția bunurilor Dvs. Acest hotel este cea mai bună alegere pentru o cazare centrală pentru Fieramilanocity sau Fiera Rho.

 
 
 

Hotel Demidoff Milan | Via Plinio, 2 - 20124 Milan Italy | P.IVA 00418020152
Site creat și întreținut de : Fisheyes Ltd | Copyright Hotel Demidoff Milan